У Краснодарському краї рф прогриміли вибухи біля аеродрому (оновлено)

Читать на русском
У рф заявили про атаку нібито українських безпілотників у ніч на 29 вересня. Вибухи чули поблизу аеродрому у Єйську.
Фото ілюстративне Associated Press

У ніч на 29 вересня у Єйську, що в Кранодарському краї рф, біля військового містечка пролунали вибухи. Ймовірно, по області вдарили безпілотники.

Про це повідомляють росЗМI.

За словами очевидців, близько 1 години ночі у регіоні пролунали від 3 до 6 вибухів. Наразі точної інформації про постраждалих та руйнування немає.

Муніципальний депутат Батуринець заявив, що спрацювала система ППО.

Користувачі в групах Єйська та Краснодарського краю розповідають про вибухи біля військового містечка, де також знаходиться аеродром ВМФ рф. За даними з соцмереж, там базується 859-й Центр бойового застосування та переучування льотного складу морської авіації ВМФ рф і 190-й навчальний змішаний авіа.

Ще одна атака безпілотника ЗСУ у Краснодарському краї сталася на селі Шабельське. Вибуховою хвилею вибило вікна та двері біля житлового будинку. Уламками пошкоджено автомобіль.

У соцмережах повідомляють, що регіоном продовжують рухатися безпілотники. Офіційних коментарів поки немає.

Доповнено:

Губернатор області Кондратьєв заявив, що нібито українські безпілотники намагалися влучити по цивільних об'єктах Краснодарського краю. За попередніми даними, обійшлося без жертв.

Нагадаємо, 28 вересня на залізничному мосту в районі міста Кинель Самарської області рф стався вибух. Рух вантажних потягів призупинили.

А у ніч на 27 вересня у рф заявили про атаку безпілотників на Ростовську область, а саме місто Новошахтинськ. У регіоні працювала ППО. Внаслідок падіння уламків дрона сплахнула пожежа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: