Сили оборони атакували 120 дронами арсенал зброї у Волгоградській області – ЗМІ

Читать на русском
В ніч на неділю, 29 вересня, українські дрони атакували арсенал російської зброї у Волгоградській області.
Генштаб ЗСУ

В ніч на неділю, 29 вересня, українські дрони атакували арсенал російської зброї у Волгоградській області.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на власні джерела.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

Атака на зазначений арсенал була здійснена спільно бійцями ГУР, ССО, СБУ, СЗР та ЗСУ. Відтак завдяки злагодженим діям військових вдалося уразити арсенал зберігання ракет, боєприпасів та вибухових матеріалів 1-го розряду в селищі Котлубань Волгоградської області.

Розвідники зазначили, що атака відбулася 29 вересня близько 2:30 за допомогою 120 ударних дронів-камікадзе різних типів українського виробництва. При цьому відстань до цілі становила понад 600 кілометрів.

Джерела наголосили журналістам, що влучання спричинить нестачу боєприпасів у забезпечення підрозділів окупаційної армії.

Нагадаємо, цієї ночі сім регіонів росії атакували безпілотники. У Волгоградській області, ймовірно, влучили у склад з іранськими балістичними ракетами.

Також повідомляли, що 21 вересня дрони атакували арсенал в Тихорецькому районі Краснодарського краю рф. Там зберігали північнокорейські балістичні ракети KN23, а також артилерійські та боєприпаси до «Смерчів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: