У Волгоградській області атакували арсенал, де зберігали іранську балістику – керівник ЦПД

Читать на русском
В ніч на неділю, 29 вересня, сім регіонів росії атакували безпілотники. У Волгоградській області, ймовірно, влучили у склад з іранськими балістичними ракетами.
Укрінформ

В ніч на неділю, 29 вересня, сім регіонів росії атакували безпілотники. У Волгоградській області, ймовірно, влучили у склад з іранськими балістичними ракетами.

Про це в Telegram повідомив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко.

Чотири найбільш масштабні атаки дронів на росію: наслідкиНа інфографіці – чотири найбільш масштабні атаки безпілотників на росію і що відомо про їх наслідки.

Коваленко вважає, що в ніч на 29 вересня безпілотники могли атакувати арсенал боєприпасів головного управління ракетно-артилерійського озброєння міноборони рф у Котлубані, що у Волгоградській області.

«Там зберігалася частина іранської балістики, а також пускові до них», – заявив він.

Відомо, що місцеві повідомляли про вибухи та пожежу у Котлубані. Крім цього, вибухи лунали цієї ночі у ще семи російських регіонах. Зокрема, дрони атакували Воронезьку область, один безпілотник влучив у житловий будинок. Про постраждалих не повідомляли.

Крім цього, заявили про атаку на Єйськ у Краснодарському краї, саме з цього міста росіяни запускають по Україні «шахеди». Вибухи пролунали поблизу військового містечка та аеродрому

Міноборони рф стверджує, що їхня ППО нібито збила 125 дронів. БПЛА було перехоплено та ліквідовано:

  • 67 над Волгоградською областю,
  • 17 над Бєлгородською областю,
  • 17 над Воронезькою областю,
  • 18 над Ростовською областю,
  • 3 над акваторією Азовського моря,
  • 1 над Краснодарським краєм,
  • 1 над Брянським регіоном,
  • 1 над Курським регіоном.

Нагадаємо, 21 вересня дрони атакували арсенал в Тихорецькому районі Краснодарського краю рф. Там зберігали північнокорейські балістичні ракети KN23, а також артилерійські та боєприпаси до «Смерчів».

Того дня повідомляли, що БПЛА атакували склад з боєприпасами в Краснодарському краї рф, а також 23-й арсенал Головного управління Міноборони росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: