У Харкові зросла кількість постраждалих внаслідок російського удару

У Харковi кiлькiсть постраждалих внаслідок ворожої атаки, що відбулася ввечері 20 жовтня, зросла до 12. Рятувальники та поліція продовжують працювати на місці влучань.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

За попередніми даними вибухотехніків, удари по місту завдали за допомогою керованих авіабомб КАБ-250. Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимир Тимошко сказав, що дії російських військових свідчать про тероризм, зазначивши, що авіація заходила для ударів з боку Бєлгорода, а бомби «розкидали» хаотично по місту.

«Внаслідок злочинних дій військових рф постраждали 12 цивільних громадян, в тому числі семеро жінок віком від 22 до 83 років та п’ятеро чоловіків віком від 21 до 38 років», – йдеться у повідомленні.

На місцях влучань працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки. Розгорнуто роботу штабу слідчого управління, де приймають заяви від постраждалих щодо пошкодження майна.

«Пенсіонерка Анна Половенко-Юрченко під час авіаудару була вдома. Розказує, що вибуховою хвилею в квартирі вибило вікна, двері, меблі. Вона вже звернулася до поліції з заявою про пошкодження майна. На 03:00 слідчі отримали 34 заяви від громадян», – розповіли у поліції.

Нагадаємо, ввечері 20 жовтня у Харкові прогриміли вибухи. Росіяни вкотре атакували місто КАБами. Повідомлялось про 9 поранених.

Того ж вечора російська армія вкотре вдарила балістикою по Кривому Рогу. Пошкоджено об'єкт цивільної інфраструктури міста. Уже відомо про трьох постраждалих.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО