У Повітряних силах назвали кількість збитих ракет і дронів за ніч

У ніч проти понеділка армія рф атакувала Україну трьома ракетами і 116 дронами. ППО працювала в 12 областях, було збито 59 ворожих безпілотників.

Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ вранці 21 жовтня.

За даними ЗС ЗСУ, у ніч на 21 жовтня було виявлено 119 засобів повітряного нападу противника: 1 балістична ракета Іскандер-М/KN-23 (з території Криму); 1 керована авіаційна ракета Х-35 (з повітряного простору в акваторії Чорного моря); 1 керована авіаційна ракета Х-31П (з повітряного простору в акваторії Чорного моря); 116 ворожих БПЛА (райони пусків: Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ – рф).

Дрони та ракети збивала авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил та Сил оборони України.

На ранок є підтвердження про збиття 59 дронів в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Вінницькій, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Сумській, Кіровоградській, Черкаській, Чернігівській, Полтавській областях.

Крім того, 45 російських безпілотників локаційно втрачено. До 10 ворожих БПЛА ще залишаються в повітряному просторі України.

Крім того, є кілька влучань дронів по цивільній інфраструктурі України. Бойова робота ще триває.

Нагадаємо, у Києві внаслідок падіння уламків дрону сталася пожежа, є постраждалий. Також ми писали про інші наслідки атаки.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО