Окупанти вдарили по житлових будинках у Сумах, є жертви і поранені (доповнено)

Близько опівночі у ніч на 21 жовтня, російські окупаційні війська атакували житлові будинки у Сумах. Внаслідок обстрілу є загиблі, а також одна людина поранена, її госпіталізували.

Про це повідомляє начальник міської військової адміністрації Сум Олексій Дрозденко у Telegram.

«Внаслідок ворожої атаки маємо влучання в житлові будинки», - написав очільник адміністрації.

Згідно з його словами, тривають роботи з ліквідації наслідків. Для координації заходів завтра почне працювати Штаб з ліквідації російського обстрілу.

При цьому, в.о. міського голови Сум Артем Кобзар у соцмережах повідомив, що в результаті обстрілу одну людину поранено, її доправлено до лікарні.

Згодом о 02:16 в ОВА заявили, що у Сумах через російський удар «Шахедом» по житловому сектору загинули люди.

«Наслідки ворожої атаки уточнюються. Попередньо, на жаль, є загиблі цивільні люди. Працюють аварійно-рятувальні служби», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері, 21 жовтня, російські окупаційні війська скинули вибуховий пристрій з дрона на бригаду швидкої допомоги, яка прибула на виклик, внаслідок чого поранені двоє працівників та цивільний.

У Запоріжжі в лікарні померла жінка, яка отримала поранення під час ракетного удару російської армії. Ворожий обстріл Запоріжжя забрав життя вже 3-х людей.

Також окупаційні війська росії в понеділок, 21 жовтня, завдали серії ударів по населених пунктах Покровського району. Під обстрілом опинилися міста Мирноград та Курахове, є загиблі і поранені.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО