У рф вночі під ударом дронів опинилися три спиртзаводи

У росії вночі 22 жовтня дрони атакували три спиртові заводи – два в Тульській області та ще один у Тамбовській.

Про це повідомили місцеві губернатори.

Так, губернатор Тульської області повідомив про атаку на Єфремівський спиртзавод та спиртзавод у селищі Лужківський Суворовського району (розташовані приблизно за 150 кілометрів один від одного).

Крім того, атаки зазнав завод «Біохім» у Тамбовській області, де виробляють спирт. «Сьогодні о 5:20 ранку в м. Расказово, ймовірно, внаслідок прильоту безпілотника на підприємстві АТ «Біохім» пролунав вибух з подальшим займанням», – повідомив губернатор Максим Єгоров. Постраждалих, за його словами, немає, а пожежа була ліквідована протягом години.

У Воронезькій області дрони атакували неназване промислове підприємство. Як повідомив губернатор Олександр Гусєв, безпілотник упав на цех, внаслідок чого «виникло невелике загоряння на одному поверсі будівлі».

Російське Міністерство оборони вранці повідомило, що за ніч над п'ятьма областями нібито було збито 18 дронів: 11 – над Брянською областю, 3 – над Бєлгородською, 2 – над Курською, по одному – над Тульською та Орловською.

Нагадаємо, вночі також писали про атаку дронів на російську ТЕЦ.

20 жовтня ЗСУ вдарили по інфраструктурі військового аеродрому «Липецьк-2», а також по найбільшому заводу з виробництва вибухівки у Дзержинську.

19 жовтня атакували російський завод військової мікроелектроніки «Кремній ЕЛ». Вчора стало відомо, що він частково припинив роботу.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО