У додатку «Армія+» з'явився сервіс онлайн-навчання для військових

У додаток «Армія+» інтегрували платформу онлайн-навчання, де зібрано верифіковані навчальні матеріали з військової справи.

Про це повідомила пресслужба Генерального штабу ЗСУ у Telegram.

Перша версія платформи включає три курси, які викладають безпосередньо військові:

  • загальна підготовка – курс веде Сергій Липко, аеророзвідник та ведучий Армія ТБ;
  • побут у польових умовах – читає Олена Риж, бойовий медик; – безпілотні системи (Юрій Чорнота, керівник групи масштабування досвіду).

Кожен курс складається з модулів, після проходження яких учасники складають тест для перевірки знань, а наприкінці – онлайн-іспит.

«У подальшому ці курси зможуть доповнити базову підготовку для новобранців і допоможуть відпрацьовувати практичні навички навіть у польових умовах», – зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Також наголошується, що в майбутньому платформа розшириться за рахунок нових тем, таких як «Зв'язок на полі бою» та «Психологічна підготовка».

Нагадаємо, додаток «Армія+» було офіційно запущено на початку серпня. Раніше у Міноборони розповіли, коли в Україні з'явиться електронний військовий квиток.

Також повідомлялося, що міністерство оборони України має намір запровадити технологію, яка дозволить захистити мобільні телефони військовослужбовців.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО