У Rheinmetall розповіли, як просувається будівництво їхніх збройових заводів в Україні

Німецький оборонний концерн Rheinmetall запустив виробництво на своєму першому заводі на території України. Наразі компанія працює над будівництвом ще трьох підприємств.

Про це розповів гендиректор Rheinmetall Армін Паппергер у коментарі ТСН.

«Справи просуваються. Перший завод уже готовий. Другий на підході. І я тепер наполягаю на тому, щоби прискорити все це, бо часу в нас немає, ми не маємо його втрачати», – сказав він.

За словами Паппергера, компанія має намір збудувати на території України пороховий завод та підприємство з виготовлення боєприпасів.

«Третій момент – це те, що ми хочемо налагодити виробництво систем ППО, щоби ви могли самі себе захищати», - додав глава концерну.

Паппергер також розповів, якими будуть потужності українських заводів.

«Виробнича лінія №1 буде націлена на танки. Спроможності порохового виробництва та боєприпасів будуть спрямовані на подвійне або навіть потрійне виробництво за стандартами НАТО, яких у вас немає на цей момент. Адже ваша виробнича лінія досі має старі радянські стандарти. Це будуть видатні технології в майбутньому. Також буде виготовлення артилерії та боєприпасів для танків там», – повідомив він.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, коли в Україні завершать будівництво заводу з виробництва байракторів.

Також повідомлялося, що Чехія збудує на території України патронний завод та налагодить виробництво штурмових гвинтівок.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО