У Грузії закрили одну з виборчих дільниць, скасувавши усі результати

У грузинському Марнеулі зафіксували масовий вкид бюлетенів на виборчій дільниці. Через це закрили виборчу дільницю та скасували там результати голосування.

Про це повідомляє «Грузія онлайн», з посиланням на місцеву Центральну виборчу комісію.

«Окружна виборча комісія Марнеулі виїхала на місце та вивчила факт. На місці процес було зупинено. Окружна виборча комісія негайно скликала засідання і дані зазначеної дільниці були визнані недійсними», — сказала прес-спікер ЦВК Натія Йоселіані.

Вона заявила, що інцидент буде розслідувати Міністерство внутрішніх справ.

Як зазначається, в мережі опублікували відео, на якому помітно, як чоловік на дільниці №69 вкидає до урни для голосування пачку бюлетенів.

При цьому, ЗМІ припускали, що це міг бути заступник голови Марнеулі. На кадрах помітно, що у чоловіка був бейдж, яким користуються спостерігачі.

На цій дільниці також сталася сутичка, а людина, яка знімала на камеру порушення, отримала травми.

Як відомо, на виборчих дільницях під час парламентських виборах у Грузії фіксують масові фальсифікації.

Нагадаємо, 26 жовтня у Грузії стартувало голосування на парламентських виборах, на яких «Грузинська мрія» протистоїть кільком опозиційним блокам, що виступають за зближення із Заходом.

До слова, Європейський союз призупинив процес приєднання Грузії до блоку після ухвалення закону про «іноземних агентів». ЄС також заморозив 30 млн євро, призначених на підтримку Грузії у сфері оборони.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО