Окупанти захопили ще один населений пункт Запорізької області – Deep State

У суботу, 26 жовтня, російські окупанти захопили Левадне Запорізької області, а також просунулися біля кількох населених пунктів у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляє Deep State.

За даними Deep State, 26 жовтня російські війська захопили Левадне, а також просунулися біля Шахтарського, Новоукраїнки, Богоявленки Донецької області, Новодарівки Запорізької області, Стельмахівки Луганської області.

Перед цим ворог атакував населений пункт поблизу Шахтарська, використовуючи техніку та піхоту.

«Після обіду колона з 8 ОВТ доїхала до села і намагалася прорватися до Великої Новосілки. 1 ББМ була підбита, решта відкотилися. На вечір вже була колона з 15+ ОВТ, яка розділилася у Золотій Ниві. Частина пробувала прорватися до Великої Новосілки, але через підрив першої машини, вирішила відкотитися. Доля іншої частини колони невідома», – зазначають аналітики.

Нагадаємо, за добу 26 жовтня на фронті відбулося 159 бойових зіткнень. Найбільше атак зафіксовано на Покровському та Курахівському напрямках.

Також повідомляли, що нещодавно бійці Національної гвардії України за допомогою FPV-дронів зупинили штурм російських військ на Донецькому напрямку, знищивши ворожу техніку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО