Вибори 2014: Партія регіонів відмовилась йти на вибори

Читать на русском

Партія регіонів відмовилася від участі в позачергових парламентських виборах, які пройдуть 26 жовтня.

Про це на брифінгу в неділю, 14 вересня, заявив секретар президії Партії регіонів Борис Колесніков, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна» та «УП».

«Партія регіонів у виборах брати участь не буде», - сказав Колесніков.

«Багато партнерів пропонували нам об'єднатися, але законодавчо це неможливо. ПР не має морального права брати участь у виборах, коли майже 7 млн виборців (на південному сході) не можуть проголосувати», - зазначив він

Крім того, Колесніков відкинув можливість участі партії в місцевих виборах на окупованих територіях на південному сході України.

За його словами, сьогодні, 14 вересня, в Києві відбудеться «форум», участь в якому візьмуть члени ПР, а на наступному тижні - з'їзд Партії регіонів. На ньому, за словами Колеснікова, партія обговорить своє майбутнє, нову ідеологію, програму і т. д.

Також Колесніков заявив, що ПР «створить свій альтернативний уряд», склад якого обіцяють оголосити вже наступного тижня.

Читайте також: Об'єднання колишніх «регіоналів» тільки знижує їхні шанси

Як повідомлялося раніше, голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін заявив, що Партія регіонів і Партія Розвитку України (ПР і ПРУ) прийняли рішення йти на вибори «опозиційним блоком».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: