Соболєв обіцяє, що «Опозиційний блок» отримає 1 комітет, Льовочкін хоче 3

Читать на русском

Ще 4 листопада народний депутат Єгор Соболєв пообіцяв, що «Опозиційний блок» не отримає більше одного комітету в Верховній Раді.

«Наша позиція в цьому є непорушною – ми їм давати не будемо (більш високих парламентських посад)... Це люди, які в опозиції до держави, які будували минулий режим. Якщо вони хочуть контролю, то ми готові давати їм посади заступників, перших заступників, секретарів», - сказав він.

У той же час нардеп від «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін заявив, що якщо його фракція не отримає три комітети, то «буде звертатися до народу».

Крім того, Сергій Льовочкін з однопартійцем Михайлом Папієвим пообіцяли, що у Верховнй Раді 8 скликання буде сформовано 27 комітетів.

«Сформований порядок денний на завтра, також вирішено питання щодо комітетів у майбутній ВР. У новому парламенті буде 27 комітетів», - заявив один з лідерів «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін.

Читайте також: Депутати не можуть поділити бюджетний комітет

Варто нагадати, що місяць тому Президент України Петро Порошенко обіцяв, що кількість комітетів нової Верховної Ради України буде значно скорочено.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: