Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін заявив, що в 2014 році облаштує розв'язку на Набережній магістралі в районі "Ашану"

20 січня 2014 року Запорізький мер Олександр Сін повідомив, що в поточному році відбудеться облаштування транспортної розв'язки на Набережній магістралі в районі торговельного центру "Ашан".
Не виконано
Сказано 20 січня 2014 р.

Джерело

  • http://www.meria.zp.ua/test/index.php?id=20
  • http://www.meria.zp.ua/test/index.php?id=147&pid=13569
  • http://www.061.ua/news/630451
  • Лист першого заступника Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Д.О. Свіркін

Результат

29 вересня 2014 року на перехресті вулиці Запорізька та Набережній магістралі почалася реконструкція дорожньої розв'язки.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 27 січня 2015 року, роботи з реконструкції розподільної смуги на Прибережній магістралі від вул. Української до вул. Глісерної з будівництвом світлофорних об'єктів в м. Запоріжжі було розпочато за рахунок коштів бюджету розвитку міста у 2014 році, а саме: розроблена проектно-кошторисна документація для облаштування розв'язки на Прибережній магістралі в районі торгових комплексів "Ашан" та "Епіцентр", влаштована основа дороги, частково виконані роботи з улаштування асфальтобетонного покриття дороги та тротуару, а також виконано роботи по переносу та захисту кабельних мереж. Завершення будівельних робіт на об'єкті заплановано у поточному році по мірі надходження фактичного фінансування на ці цілі.