Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кравченко обіцяє будівництво нової дитячої спортивної школи

Міський голова Луганська Сергій Кравченко пообіцяв, що в місті буде побудована нова дитяча спортивна школа: "Вже сьогодні проектується і шукається місце для будівництва нової дитячої спортивної школи ... Для реалізації нам необхідно близько 50-60 млн. гривень. У школі буде кілька залів з різних видів спорту, зал спортивної гімнастики, плавальний басейн і т.д. Це великий проект і ми обов'язково його будемо втілювати. "
Архів
Сказано 24 лютого 2011 р.

Джерело

  • http://gorod.lugansk.ua/index.php?newsid=2648
  • Лист заступника луганського міського голови М. Воротнікової від 14 серпня 2012 року
  • http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1680-18

Результат

Згідно з листом заступника луганського міського голови М. Воротнікової від 14 серпня 2012 року, зараз на території квартала Ольховського реалізується проект будівництва комплексних сучасних спортивних споруд. До кінця 2012 року відкриється сучасна спортивна споруда зі штучним льодом. Біля неї планується будівництво плавального басейну. Для подальшого розвитку масових видів спорту, в тому числі й плавання, хокею, фігурного катання тощо планується на базі вищевказаних спортивних споруд створити нову дитячо-юнацьку спортивну школу.

16 вересня 2014 року Верховна Рада України ухвалила ЗУ Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей.