Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Скоротити на третину чисельність автопарку столичної мерії

Голова КМДА Олександр Попов повідомив, що столична мерія має намір скоротити на третину чисельність автопарку, і рекомендує чиновникам їздити на роботу громадським транспортом. За його інформацією, цей крок викликаний тим, що в місті значно покращується транспортна ситуація, а саме - послуги громадського транспорту. "Як мінімум на третину буде скорочена чисельність машин", - сказав Попов. За словами Олександра Попова до лютого 2011 року адміністрацію обслуговували 98 автомобілів, а за розпорядженням очільника КМДА їхню кількість скоротили удвічі (приблизно 50 автомобілів).
Не виконано
Сказано 15 березня 2012 р.

Джерело

  • http://korrespondent.net/kyiv/1329610-avtopark-kievskoj-merii-obeshchayut-sokratit-na-tret
  • http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/4068/news/1331654552.html
  • http://ubr.ua/uk/ukraine-and-world/power/popov-dav-9-mlionv-na-zdu-svoh-klerkv-125169
  • http://nashigroshi.org/2013/03/04/u-popova-vperto-namahayutsya-vykynuty-15-miljoniv-na-chlenovozy-hochut-krajslery-tijeji-zh-marky-scho-i-u-obamy/

Результат

Управління справами Київської міськдержадміністрації 6 березня 2013 року уклало угоду з КП "Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міськради Київської міськдержадміністрації" на транспортне обслуговування службових поїздок для КМДА 76 легковими автомобілями. Вартість угоди склала 9,00 млн грн. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".