Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Могильов обіцяє додатково 200 млн. грн. на реалізацію соціальних програм у 2012 році

Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Анатолій Могильов 18 квітня 2012 року повідомив, що Крим планує отримати близько 200 млн. грн. на реалізацію соціальних програм. «В рамках соціальних ініціатив Президента України Крим отримає додатково близько 200 мільйонів гривень, ці засоби підуть на соціальні виплати», - повідомив він.
Не виконано
Сказано 18 квітня 2012 р.

Джерело

  • http://for-ua.com/ukraine/2012/04/18/165856.html
  • Лист заступника Голови Ради міністрів Автономної Республіки Крим - керівника апарату Ради міністрів Автономної Республіки Крим О.Удовіної
  • Лист заступника Міністра фінансів України С.О.Рибака

Результат

Як повідомили у Міністерстві фінансів України, з метою фінансового забезпечення реалізації соціальних ініціатив Президента України Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» було збільшено обсяг субвенції з державного бюджету бюджету Автономної Республіки Крим на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової допомоги дітям на 18 351 тис. грн.

Крім того, в бюджеті минулого року було передбачено додаткову дотацію бюджету Автономної Республіки Крим на підвищення матеріального забезпечення інвалідів І чи II групи внаслідок психічного розладу в обсязі 8 923,1 тис. гривень.

Таким чином, загальний обсяг дотацій та субвенцій бюджету Автономної Республіки Крим становив лише 27274,1 тис. грн.