З України депортували росіянина, який пропагував «руський мир» на Тернопільщині

Читать на русском
Після перевірки виявилося, що росіянин проживав на території України без законних на те підстав. Пропагандисту заборонили в’їзд до України на вісім років.
facebook.com/udmstp

У Тернопільській області виявили особу із подвійним громадянством Швеції та країни-агресора, який є уродженцем російського міста Свердловськ. Після перевірки виявилося, що росіянин проживав на території України без законних на те підстав.

Про це повідомили у Міграційній службі Тернопільської області.

У яких країнах Європи викривали російських шпигунів під час великої війниВикриття російських шпигунів у Європі за період повномасштабної війни в Україні – на інфографіці.

Як зазначається, було встановлено, що іноземний громадянин напередодні повномасштабного вторгнення російських військ на територію України брав участь в зустрічі англомовного клубу у Києві, де під час свого виступу позиціонував себе, як прихильник «руського миру», схвалював дії військово-політичного керівництва росії стосовно України та схиляв співрозмовників до того, що у всіх проблемах України винен колективний «Захід» та Сполучені штати Америки.

«Відтак, 28 квітня 2023 року працівниками сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Тернопільській області та Тернопільського відділу № 1 спільно із працівниками Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України здійснено супровід іноземця до пункту пропуску «Шегині» і в рамках співпраці із Держприкордонслужбою забезпечено його повернення у країну походження та заборонено в’їзд на територію України строком на 8 років», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Зеленський підписав закон про заборону імперської пропаганди.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити, у яких країнах викривали агентів росії.

Також у Білому домі вважають, що Бразилія повторює російську та китайську пропаганду. Однак нещодавно, президент Бразилії змінив свою риторику по війні в Україні та засудив вторгнення рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: