Уряд прискорить проєктування Національного військового меморіального кладовища – Шмигаль

Читать на русском
Уряд України прискорить терміни проєктування Національного військового меморіального кладовища.
Укрінформ

Уряд України прискорить терміни проєктування Національного військового меморіального кладовища.

Про це розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram-каналі.

Національний військовий цвинтар: як просувається реалізація проєктуВ Україні збудують Національний військовий меморіальний цвинтар. Історія проєкту – на інфографіці.

У суботу, 19 серпня, стало відомо, що в Кабміні прийняли документ, який врегульовує процедуру проєктування Національного військового меморіального кладовища на території Гатненської громади Фастівського району Київської області. Цим рішенням також врегулюють механізм відведення земельних ділянок для зазначених потреб.

«Маємо гідно вшанувати пам’ять українських героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність України. Ми назавжди перед ними в боргу», – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, 2 травня Верховна рада ухвалила в цілому законопроєкт №9240 про створення у Києві Національного військового меморіального кладовища.

Відомо, що Київрада вже погодила виділення землі під військовий меморіальний цвинтар. Загальна площа комплексу сягне майже 100 гектарів.

Раніше повідомлялося, що у зв'язку зі створенням Національного військового меморіального кладовища в Биківні влада розглядає можливість продовжити червону гілку метро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: