Обстріл автостоянки у Херсоні: зросла кількість поранених

Читать на русском
У Херсоні після обстрілу автостоянки ще одну жінку із травмами госпіталізували до лікарні.
t.me/olexandrprokudin

Кількість травмованих внаслідок ворожого обстрілу автостоянки у Херсоні зросла до двох. До лікарні доправили ще одну жінку.

Про це повідомляє Херсонська ОВА у Telegram.

Окупанти обстріляли автостоянку транспортного підприємства у Херсоні, є загибліУ Херсоні під обстріл потрапила автостоянка приватного транспортного підприємства, загинули двоє водіїв.

«Стало відомо про ще одну постраждалу внаслідок ранкового обстрілу автостоянки у Херсоні. Це 56-річна жінка, яка на момент удару була у квартирі. Її госпіталізували з контузією та травмою спини. Лікарі оцінюють стан херсонки як середньої тяжкості», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські окупанти вранці 20 листопада обстріляли з артилерії Херсон – влучили в автостоянку транспортного підприємства. Загинули двоє людей. Повідомлялося про одного постраждалого. Ще пошкоджено автомобілі, а також житловий будинок.

Розпочато досудове розслідування щодо кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаних із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

19 листопада вдень росіяни також обстрілювали Херсон. Поранення отримали п'ятеро людей. Серед постраждалих – трирічна дівчинка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: