З'явилися подробиці сьогоднішнього ракетного удару по Кропивницькому

Читать на русском
Удару по Кропивницькому сьогодні було завдано, ймовірно, ракетою Х-59. Пошкоджено будівлі енергетичних підприємств, одна людина загинула та 8 поранено.
Ілюстративне фото AP

Сьогоднішній удар по Кропивницькому росія завдала, ймовірно, ракетою Х-59. В результаті пошкоджено підприємства енергетиків, одна людина загинула та 8 поранено.

Подробиці атаки розповів голова ОВА Андрій Райкович.

«Під час чергової ракетної атаки по Кропивницькому ворог запустив, ймовірно, ракету Х-59. Пошкоджено будинки на кількох підприємствах, що належать місцевим енергетикам. Але найтрагічніше, що постраждали прості робітники: вісім працівників із травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарень, один робітник, на жаль, загинув», – розповів Райкович.

Крім того, ударом було пошкоджено опору лінії електропередач. Через ракетну атаку в окремих мікрорайонах міста були перебої з електроенергією та водою, але зараз все відновлено.

Нагадаємо, ввечері 3 січня російські військові обстріляли з С-300 Снігурівку на Миколаївщині, поранено чотирьох місцевих жителів, серед них дитина.

Вночі під ракетний удар потрапив центр Курахово Донецької області, внаслідок чого було зруйновано дитячий садок та школу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: