В окупованому Лисичанську ліквідовано «міністра НС ЛНР»

Читать на русском
Внаслідок удару по кафе Адріатика в Лисичанську, де зібралися місцеві колаборанти, було ліквідовано міністра НС ЛНР Олексія Потелещенка.
Фото: ТАРС

В окупованому Лисичанську було ліквідовано «міністра надзвичайних ситуацій ЛНР» Олексія Потелещенка. Він загинув внаслідок удару по кафе.

Про це повідомляють ТАРС, РІА Новини та інші пропагандистські ЗМІ.

Загибель Потелещенка підтвердив також ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник. Син «міністра» повідомив, що у день загибелі Потелещенко прийшов на день народження місцевого «депутата» Івана Жушма у кафе «Адріатика».

Потелещенка було призначено «міністром» у вересні 2023 року. До цього він обіймав посаду «начальника пожежно-рятувального загону МНС росії в ЛНР».

Нагадаємо, у суботу, 3 лютого, окупанти заявили, що ЗСУ вдарили по пекарні в Лисичанську: нібито загинули майже 30 людей. Але, як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, приліт був по кафе поряд із пекарнею, де зібралися місцеві колаборанти.

За словами журналіста Дениса Казанського, у кафе зібралася місцева окупаційна адміністрація – верхівка «МНС», «прокурори», «депутати».

Раніше у центрі окупованого Луганська підірвали автомобіль «депутата народної ради ЛНР» Олега Попова. Вибух, за інформацією ЗМІ, було організовано Службою безпеки України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: