Внаслідок удару по полігону на Луганщині загинули 10 російських військових – ЗМІ

Читать на русском
Десять російських військових загинули внаслідок ракетної атаки на полігон у Луганській області 13 березня.
Reuters

По військовому полігону рф у районі окупованої Трьохізбенки Луганської області вранці 13 березня було завдано удару. Внаслідок цього загинули 10 російських військових.

Про це повідомляє російське видання ASTRA із посиланням на джерела.

Повідомляється, що військовий полігон атакували «три невстановлені ракети». Внаслідок атаки загинули щонайменше 10 російських військовослужбовців, але точна кількість загиблих та поранених невідома.

Якщо інформація є правдивою, то це вже четвертий удар по скупченню російських військових на окупованих територіях. Нагадаємо, 22 лютого було підтверджено удар по полігону росіян біля Подо-Калинівки на лівому березі Херсонської області.

Крім того, українські військові за допомогою HIMARS вдарили по полігону окупантів під Волновахою на Донеччині. Там понад 60 загиблих.

29 лютого в Генштабі підтвердили, що за допомогою українських реактивних систем залпового вогню було завдано удару по скупченню російських військ в Оленівці Донецької області. Росіяни мали втрати. У ГУР зазначили, що це не перший подібний удар, і аналогічні операції ще будуть.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: