На Одещині спалахнув енергооб'єкт через падіння уламків дрона, вводять аварійні відключення світла

Читать на русском
Внаслідок російської атаки 31 березня в Одеській області спалахнула пожежа на енергетичному об'єкті. В Одесі та прилеглих районах ввели аварійні відключення світла.
Getty Image

Внаслідок російської атаки 31 березня в Одеській області спалахнула пожежа на енергетичному об'єкті. В Одесі та прилеглих районах ввели аварійні відключення світла.

Про атаку повідомили Сили оборони півдня України у Telegram.

У дописі йдеться, що під час атаки 31 березня під прицілом ворога знов була енергетична інфраструктура та промислові об'єкти. В Одеській області вдалося збити вісім дронів-камікадзе.

Через падіння уламків безпілотника в області горів енергооб'єкт. Внаслідок цього було знеструмлено кілька населених пунктів.

Внаслідок пошкодження обладнання енергетики в Одесі та прилеглих районах запроваджують аварійні відключення світла.

«Через пошкодження обладнання енергетики були вимушені застосувати аварійні відключення в місті Одеса та прилеглих районах. При зростанні споживання їх обсяг може збільшуватись. Більше інформації на сторінках місцевого обленерго», – пише Укренерго.

Також через обмеження подачі електроенергії в Одесі припинив роботу електротранспорт.

Під час цієї ж атаки окупанти вдарили по об'єкту критичної інфраструктури у Львівській області. Внаслідок обстрілу загинув чоловік.

Нагадаємо, у ніч проти неділі, 31 березня, війська рф здійснили комбіновану атаку на Україну, застосувавши ударні безпілотники та різні види ракет.

Сили протиповітряної оборони збили 18 ворожих цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: