Окупанти обстріляли ракетами Кривий Ріг, є поранені

Читать на русском
Російські військові здійснили ракетну атаку по місту Кривий Ріг. В результаті цього поранено 42-річну жінку. Її було госпіталізовано до лікарні.
Ілюстративне фотоGetty Images

Окупаційні війська ввечері понеділка, 1 квітня, атакували ракетами місто Кривий Ріг у Дніпропетровській області. Внаслідок цього травмовано жінку.

Про це голова ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул та голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомляють у Telegram.

«По наслідках ракетної атаки по місту в 20:35. Без деталей. Травмовано жінку 42 роки, вже в лікарні, не важка», - написав Вілкул.

У місті є невелика кількість вибитих вікон. Вілкул додав, що комунальники вже працюють на місцях.

«Завтра з 7 ранку поквартирний обхід, збір заяв на матдопомогу від міста та видача будівельних матеріалів», - йдеться у повідомленні.

Водночас, Лисак повідомив, що зайнялася лісосмуга в результаті удару. У будинку неподалік вибуховою хвилею вибиті вікна.

Нагадаємо, сьогодні війська рф вдарили по житлових будинках у Вовчанську та Куп'янську.

Раніше ми повідомляли, що окупанти атакували будівлю пожежно-рятувального підрозділу у Харківській області. Третина пожежного депо була зруйнована через обстріл.

Також стало відомо, що російського удару по Харкову ввечері 31 березня було завдано двома боєприпасами УМПБ Д-30, попередньо з авіації. Цими ж снарядами рф била по Харкову минулого тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: