Окупанти випробували нову тактику в районі Кринок – Гуменюк

Читать на русском
Російські окупанти намагалися поміняти тактику в районі Кринок в Херсонській області. Ворог хотів витіснити ЗСУ із займаних плацдармів.
Getty Image

Російські окупанти намагалися поміняти тактику в районі Кринок в Херсонській області. Ворог хотів витіснити ЗСУ із займаних плацдармів.

Про це керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк повідомила в етері телемарафону.

«В районі Кринок ворог випробовував нову тактику. Днями в зведеннях Генштабу ви могли бачити, що фігурували вагомі цифри штурмів до 16 доходило, вони намагались підібрати тактику, яка буде для них результативною», – розповіла вона.

Гуменюк відзначила, що окупанти створювали велику кількість малих штурмових груп, якими за «методикою тарганів», намагались атакувати з різних боків плацдарми ЗСУ. Проте успіху ворог не досяг, всі штурми відбили українські захисники.

Наразі окупанти знову перейшли до більш сталої і звичної тактики. Минулої доби, 6 квітня, в районі Кринок відбулося 6 штурмів.

У Генштабі також повідомляли, що десантники нещодавно відбили наймасованішу спробу російських військ прорвати оборону на Авдіївському напрямку.

Також 6 квітня стало відомо, що українські війська мають певний тактичний успіх на Куп'янському та Лиманському напрямках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: