На околицях Києва зіткнулися шість автомобілів, пʼятеро людей постраждали

Читать на русском
У неділю, 14 квітня, на околицях Києва сталася аварія за участю шести машин. П'ять людей отримали травми під час зіткнення.
t.me/gunpKyiv

У неділю, 14 квітня, на околицях Києва сталася аварія за участю шести машин. П'ять людей отримали травми під час зіткнення.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

Скільки людей загинули та травмувалися у ДТП на українських дорогах за десять роківВ Україні за десять років сталося майже 249 тисяч ДТП із загиблими та постраждалими. Статистика за роками – на інфографіці.

Відзначають, що інформація про ДТП надійшла до поліції Києва сьогодні вранці. На місце оперативний черговий скерував лікарів, слідчо-оперативну групу з розслідування ДТП та екіпажі патрульної поліції.

Згодом правоохоронці встановили, що на 17-му км Брест-Литовського шосе, сталося зіткнення шести автомобілів, в яких попередньо травмувались пʼятеро осіб.

«Поліцейські та медики продовжують працювати на місці події, механізм ДТП та всі обставини встановлюються», – додали у дописі.

Нагадаємо, на Скнилівському мості при в'їзді до Львова вранці 21 березня сталося одразу три масштабні ДТП, в яких зіткнулися близько 25 автомобілів.

Також розповідали, що у ніч на 29 березня у польському місті Ополе 18-річний українець потрапив у ДТП, намагаючись утекти від поліції. Внаслідок аварії хлопець помер.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: