В Одеській області затримали чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині

Читать на русском
У неділю, 21 квітня, поліція затримала підозрюваних у нападі на поліцейських у Вінницькій області. У разі доведення вини, чоловікам може загрожувати довічне.
Національна поліція України

У неділю, 21 квітня, поліція затримала підозрюваних у нападі на поліцейських у Вінницькій області. У разі доведення вини, чоловікам може загрожувати довічне.

Про це повідомляє Нацполіція та Офіс генпрокурора у Telegram.

Двох військовослужбовців, який підозрюють у розстрілі поліцейських у Вінницькій області, затримали в селі Липецьке Подільського району Одеської області.

«Зловмисники затримані за силової підтримки спецпідрозділу КОРД. Нападники – двоє військових, батько та син, 52 та 26 років, уродженці Вінницької області», – йдеться у повідомленні.

Відзначають, що поліцейський, який загинув при виконанні обовʼязків, захищаючи напарника, встиг здійснити постріли та поранити зловмисників.

Обставини події та мотиви скоєного злочину наразі встановлюються.

«За фактом нападу слідчі розпочато кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України - Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі», – додали у Нацполіції.

Нагадаємо, на Вінниччині у ніч на суботу, 20 квітня, під час перевірки документів у комендантську годину двоє чоловіків розстріляли поліцейських – один загинув, другий співробітник поліції перебуває у лікарні.

Згодом на Вінничині знайшли автомобіль чоловіків. В транспорті були боєприпаси, що належать до військового майна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: