Авіація рф упустила ракету X-59 на Бєлгородську область – ЗМІ

Читать на русском
У Бєлгородській області росії біля села Красне в полі виявили ракету X-59, яка зійшла нчабто нештатно.
фото: УНІАН

Російський військовий літак скинув ракету X-59 на територію Бєлгородської області, її виявили в полі.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Обстрілюють самі себе: де росіяни губили авіабомби після вторгнення в УкраїнуРосійські літаки минулої весни випадково впустили понад 30 авіаційних бомб, найчастіше ФАБ-500. Здебільшого снаряди падали над російським Бєлгородом та областю. Подробиці – на інфографіці.

Зазначається, що ракета X-59 була виявлена ще 19 квітня в полі за пару кілометрів від села Красне у Бєлгородському районі країни-агресора. Військові рф знищили її на місці.

За інформацією російських журналістів, ракета «нештатно» зійшла за 92 км від кордону з Україною.

За даними російського видання, руйнувань та постраждалих внаслідок події немає.

Як відомо, у росЗМІ нарахували як мінімум 21 авіабомбу, що впала з російських літаків на територію рф або окуповані території у березні та квітні.

Варто зазначити, що російська влада приховує такі випадки, а коли це не вдається, називає падіння «нештатним сходом боєприпасів».

Нагадаємо, 2 квітня російський винищувач впустив авіабомбу біля залізничного вокзалу в Рубіжному, снаряд розірвався. Кількість загиблих та постраждалих росіяни приховали.

«Слово і діло» зібрало відомості, на які населені пункти в рф і на окупованих територіях росіяни випадково впускали бомби за весь час великої війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: