Російський літак упустив авіабомбу над окупованим Рубіжним

Читать на русском
Над окупованим Рубіжним російський літак упустив авіабомбу ФАБ-250. Ватажок ЛНР заявив про позаштатне сходження боєприпасу та відсутність постраждалих.
sprotyv.info

Російський літак сьогодні вранці, 8 січня, під час масованої атаки на Україну впустив авіабомбу ФАБ-250 на окуповане Рубіжне в Луганській області.

Про це повідомив ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник.

Пасічник стверджує, що внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

«При виконанні бойових завдань літаком повітряно-космічних сил російської федерації над містом Рубіжне відбулося позаштатне сходження авіаційного боєприпасу «ФАБ-250». На щастя, ніхто не постраждав. Мешканців найближчих будинків оперативно евакуювали. Усім запропонували розміститися у пункті тимчасового розміщення. Там зараз перебуває п'ятеро людей, включаючи двох дітей. Інші ухвалили рішення про розміщення у родичів і друзів», – заявив він.

Нагадаємо, це вже друге за тиждень «позаштатне сходження боєприпасу». 2 січня аналогічний інцидент стався у російському селі Петропавлівка у Воронезькій області. В результаті в селищі було пошкоджено цілу вулицю. Місцева влада стверджує, що поранено лише чотирьох людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: