Росіяни протягом двох годин били по інфраструктурі Білопілля на Сумщині, є загиблі і поранені

Читать на русском
Окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру міста Білопілля на Сумщині. Внаслідок атаки загинули місцеві жителі, є постраждалі.
Фото: t.me/prokuraturasumy

Окупаційні війська рф у п'ятницю, 26 квітня, обстріляли цивільну інфраструктуру міста Білопілля на Сумщині. Внаслідок атаки загинули місцеві жителі, є постраждалі.

Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури у Telegram.

Терор «повторних ударів»: росія вдається до інтервальних обстрілів цивільних об’єктів з метою знищення рятувальниківРосія часто вдається до тактики подвійних ударів, націлених на рятувальників, медиків та поліцейських, які першими прибувають на місце обстрілу. Це вважається воєнним злочином.

За даними слідства, росіяни протягом двох годин били по місту з артилерії. Від атаки агресора загинули дві жінки, яким було 77 та 69 років.

Ще три жінки отримали поранення різного ступеня тяжкості. У прокуратурі додали, що внаслідок обстрілу на території населеного пункту пошкоджено багатоповерхові та приватні будинки.

«За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України», – зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, російські військові сьогодні вдень ударили з артилерії по Нікополю Дніпропетровської області. Поранено двох людей, серед них 9-річний хлопчик.

Також повідомлялося, що окупанти скинули керовані авіабомби на Суми. Під удар потрапив об'єкт промисловості.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: