У Грузії послабили карантин

Читать на русском
У Грузії послабили карантин з 15 лютого. Це пов'язано з покращенням епідеміологічної ситуації в країні.
Фото - dpa.com

У понеділок, 15 лютого, у Грузії набув чинності новий етап пом'якшення нормативних вимог щодо запобігання розповсюдження коронавірусу. Це пов'язано з поліпшенням епідеміологічної ситуації в країні.

Тепер у Грузії діти зможуть повернутися до навчання в школах, але за бажання школярі можуть продовжити дистанційне навчання вдома. На території шкіл учням 5-12 класів необхідно буде дотримуватися масковий режим. Виняток буде зроблено для учнів, які не можуть носити маску за станом здоров'я, пише агентство GHN.

Штрафи за неносіння маски в світі досягають 7 тисяч євроВ Україні хочуть запровадити штрафи за неносіння маски в громадських місцях – в середньому це буде 6,3 євро. У деяких країнах Європи середній штраф сягає тисячі євро.

Крім того, відновлюють роботу об'єкти харчування. У тому числі ресторани зможуть приймати відвідувачів на відкритих майданчиках, за винятком вихідних днів.

У Грузії також посилюються покарання за порушення правил носіння маски. За повторне порушення розмір штрафу буде збільшуватися. Незмінними залишаються обмеження на пересування в країні з 21.00 до 5.00.

Нагадаємо, в січні в Україні набув чинності закон про штрафи для підприємців за допуск людей без масок в будівлі і транспорт.

«Слово і діло» також вивчило, на скільки можуть покарати за відсутність маски в різних країнах світу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: