Били по об'єктах УЗ: у Дніпрі призупинено роботу вокзалу після атаки рф

Читать на русском
У УЗ заявили, що росіяни цілеспрямовано обстріляли цивільні інфраструктурні об'єкти компанії. У Дніпрі призупинено роботу вокзалу.
Фото: Telegram/Сергій Лисак

Під час атаки на Дніпро та область росіяни цілеспрямовано обстріляли цивільні інфраструктурні об'єкти Укрзалізниці. Є поранені серед залізничників, в облцентрі припинено роботу вокзалу.

Про це повідомляє УЗ.

«Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога. На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється», – заявили у компанії.

Вокзал у Дніпрі зараз не працює. Потяги далекого сполучення та приміські не курсують до станції Дніпро: тимчасово кінцевими зупинками є Нижньодніпровськ та Горяїнове.

Затримуються на прибуття до Дніпра наступні поїзди, висадка для них проходитиме на станції Горяїнове:

  • №38 Київ – Запоріжжя
  • №80 Львів – Дніпро
  • №120 Київ – Запоріжжя

Після висадки пасажирів на станції Горяїнові поїзди, що курсують у Запоріжжі, прямуватимуть туди в об'їзд.

Нагадаємо, Дніпропетровська область вночі та вранці пережила масовану атаку ракетами та дронами. У Дніпрі є приліт у п'ятиповерховий житловий будинок, а також пошкоджено два інфраструктурні об'єкти. На даний момент відомо про двох загиблих та 15 поранених.

У Кривому Розі приліт в інфраструктурний об'єкт, постраждали троє людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: