Дії ворога розпочалися за графіком: розвідка про активізацію окупантів на Харківщині

Читать на русском
Дії ворога на Харківщині розпочалися за графіком про який було відомо українським розвідникам. Захисники вжили усі необхідні заходи.
armyinform.com.ua

Дії ворога на Харківщині розпочалися за графіком про який було відомо українським розвідникам. Захисники вжили усі необхідні заходи.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в етері телемарафону.

«Можна сказати, що дії ворога на даному напрямку розпочалися за графіком, який був відомий, про який було поінформовано. Як і належить Головному управлінню розвідки, всі необхідні інстанції і їх керівництво було поінформовано», – заявив він.

Наразі у Харківській області тривають бої, ворог зазнає великих втрат.

Юсов додав, що окупанти кинули у Харківську область солдатів Московського та Ленінградського військових округів. Представник розвідки звернувся до росіян та закликав здаватися у полон.

«Враховуючи масштаби ситуації з російським угруповуванням, їхніх втрат і майбутніх у тому числі, було прийняте рішення швидше відкрити додатковий табір для російських військовополонених в Україні», – додав він.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни писали, що у Харківській області російські війська, ймовірно, намагаються швидко ізолювати простір бойових дій на схід від річки Сіверський Донець і захопити Вовчанськ.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявляв, що в одному з районів на фронті в окупантів є частковий успіх, проте на інших ділянках ЗСУ витісняють противника та покращують тактичне положення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: