«Умови Ізраїлю не змінилися»: Нетаньяху прокоментував мирний план щодо Сектору Газа

Читать на русском
Згідно з пропозицією, Ізраїль продовжуватиме наполягати на дотриманні цих умов до встановлення постійного припинення вогню.
Фото: ny1.com

Ізраїль не погодиться на припинення вогню в Секторі Газа поки не буде знищено терористичне угруповання ХАМАС.

Про це заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху повідомляє на сторінці у Twitter.

Прокурор МКС запросив ордери на арешт лідерів Ізраїлю та ХАМАС: реакція країн світуПрокурор МКС запросив ордери на арешт лідерів Ізраїлю та ХАМАС. Думки країн щодо цього розділилися, докладніше – на інфографіці.

«Умови Ізраїлю для припинення війни не змінилися: знищення військових і керівних можливостей ХАМАС, звільнення всіх заручників і забезпечення того, що Газа більше не становить загрози для Ізраїлю», - написав Нетаньяху в Twitter.

Варто зазначити, що ізраїльський прем'єр заявив про це після того як президент США Джо Байден публічно розповів про запропонований Ізраїлем план припинення війни в Секторі Газа, який передбачає повне припинення вогню та виведення ізраїльських військ з анклаву.

«Згідно з пропозицією, Ізраїль продовжуватиме наполягати на дотриманні цих умов (знищення ХАМАС - ред.) до встановлення постійного припинення вогню. Думка про те, що Ізраїль погодиться на постійне припинення вогню до того, як ці умови будуть виконані, є неприйнятною», - наголосив ізраїльський прем'єр.

Нагадаємо, що Євросоюз обговорює запровадження санкцій проти Ізраїлю за порушення міжнародного гуманітарного права.

Раніше Нетаньягу прокоментував удар по наметовому містечку в Рафаху.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: