На фронті відбулось 55 бойових зіткнень з ворогом: де саме сьогодні точилися бої

Читать на русском
На фронті з початку 2 червня вже відбулося 55 бойових зіткнень. Зокрема, на Покровському напрямку ЗСУ ліквідували понад 350 окупантів.
Генштаб ЗСУ

За добу неділі, 2 червня, на фронті кількість бойових зіткнень збільшилась до 55. Найнапруженіша ситуація - на Покровському напрямку, там ЗСУ ліквідували понад 350 окупантів.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив у Фейсбуці.

Нацгвардійці вдарили по ворогу на Харківському напрямку – відеоУкраїнські бійці з Нацгвардії завдали удару по ворогу на Харківському напрямку. Російські піхотинці намагалися сховатися в будинках.

Як зазначається, Харківщина продовжує потерпати від російських авіаударів - за сьогодні їх було вже 10. У другій половині дня під бомбардування російськими загарбниками з напрямку Бєлгорода піддалися райони населених пунктів Шестакове, Ветеринарне і Липці. Окрім того, на Харківському напрямку російські загарбники здійснили ще один невдалий штурм неподалік села Стариця.

На Куп’янському напрямку триває бій в районі Невського. Все інше - без змін.

На Краматорському напрямку від початку доби ворог сім разів намагався покращити своє тактичне положення. Діяв у районах Калинівки і Кліщіївки. Всі ворожі атаки відбито.

Чотири з 17 боїв ще тривають на Покровському напрямку. Російські загарбники атакують поблизу населених пунктів Нетайлове та Сокіл. Загальні втрати ворога на напрямку досить значні - 358 осіб вбитими та пораненими, знищено танк, дві бронемашини та шість гармат і мінометів. Ще шість одиниць військової техніки загарбників пошкоджено. Інформація уточнюється.

На решті напрямків обстановка на цей час суттєвих змін не зазнала.

Нагадаємо, загальні бойові втрати російських військ в Україні з 24 лютого 2022 року по 2 червня 2024 року становлять близько 509 тисяч 860 осіб.

Також українські прикордонники показали відео бойової роботи з ліквідації групи ворожих військ під Вовчанськом у Харківській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: