ЗСУ завдали удару по поромній переправі та нафтовому терміналу в Краснодарському краї рф – Генштаб

Читать на русском
У Генштабі підтвердили, що вночі було завдано удару по поромній переправі і нафтовому терміналу порту Кавказ у Краснодарському краї росії.
Фото: Генштаб

Вночі 31 травня ударна група угруповання сил та засобів ВМС України вразила поромну переправу та нафтовий термінал порту «Кавказ» у Краснодарському краї росії.

Інформацію офіційно підтвердив Генштаб ЗСУ.

«Це сталося на початку доби 31 травня – наступної ночі після того, як Сили оборони України влучними ударами вивели з ладу пороми Керченської поромної переправи на території окупованого українського Криму, які курсували до порту «Кавказ» і використовувалися для військової логістики агресора», – повідомили у Генштабі.

Удару по нафтовому терміналу в районі порту було завдано кількома ракетами українського виробництва з берегового комплексу «Нептун».

Результати об'єктивного контролю підтверджують вибухи у місцях прицілювання. Точність ураження цілей дорозвідується, додали у Генштабі.

Крім того, безпілотники вразили ще один нафтовий термінал біля Краснодарського краю.

Нагадаємо, сьогодні ми повідомляли, що у Темрюкському районі Краснодарського краю після атаки безпілотників спалахнули цистерни з нафтопродуктами.

Вчора ЗСУ успішно вразили ракетами ATACMS Керченську поромну переправу. Вона використовувалася ворогом для забезпечення свого угруповання військ у тимчасово окупованому Криму. Також було пошкоджено катери окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: