У Міноборони розповіли, скільки українців оновили свої дані у ТЦК та «Резерв+»

Читать на русском
Близько 1,5 млн українців вже успішно виконали цю вимогу закону. Лідером за кількістю оновлень залишається мобільний застосунок Резерв+.
фото: НТА

Станом на 2 червня свої військово-облікові дані оновили 1,5 мільйона військовозобов’язаних українців. Зокрема, Найчастіше українці користувалися застосунком «Резерв+».

Про це речник Міноборони Дмитро Лазуткін повідомляє в ефірі телемарафону.

Бронювання працівників від мобілізації: як це працюєНа інфографіці – як працює бронювання від мобілізації працівників критично важливих підприємств.

«Близько 1,5 млн українців вже успішно виконали цю вимогу закону. Лідером за кількістю оновлень залишається мобільний застосунок «Резерв+», - заявив предмтавник МОУ.

Згідно з його словами, з 18 червня у застосунку «Резерв+» з'явиться Qr-код і електронний кабінет стане онлайн-аналогом паперових військово-облікових документів.

За даними Міноборони, з 18 травня понад 14 тисяч військовозобов'язаних зі 124 країн вже оновили свої облікові дані онлайн. Серед країн-лідерів Польща, Німеччина, Канада, Чехія, США, Великобританії, Литва, Нідерланди та Словаччина.

Нагадаємо, що на порталі «Дія» буде запущено електронне бронювання.

За останніми даними, озвученими віцепрем'єром Михайлом Федоровим, в Україні від мобілізації заброньовано близько 700 тисяч осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: