У США сталася масштабна стрілянина, є жертва і десятки поранених

Читать на русском
Згідно з даними правоохоронців, загалом постріли були здійснені в 27 людей, внаслідок перестрілки 27-річний чоловік загинув.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У ніч на неділю, 2 червня, в американському штаті Огайо сталася масштабна стрілянина, внаслідок якої загинула одна людина, а ще 26 отримали поранення.

Про це повідомляє Cleveland 19 News.

Як зазначається, поліція міста Акрон заявила, що отримала опівночі у неділю виклик із інформацією, що під час стрілянини на вулиці поранено декількох людей.

Коли офіцери поліції прямували на місце події, медики заявили, що декілька людей прибули до відділень невідкладної допомоги з вогнепальними пораненнями. Поліція зазначила, що на місці події вилучено зброю.

Згідно з даними правоохоронців, загалом постріли були здійснені в 27 людей, внаслідок перестрілки 27-річний чоловік загинув. Про стан інших постраждалих не повідомляється.

Нагадаємо, 15 травня було скоєно замах на прем'єра Словаччини Роберта Фіцо після виїзного засідання уряду у місті Хандлов. Чоловік кілька разів вистрілив у політика перед місцевим Будинком культури. У мережі було опубліковано відео замаху.

Після стрілянини Фіцо відвезли до місцевої лікарні. У його канцелярії повідомляли, що політик перебуває у тяжкому стані.

Окрім цього, нещодавно в турецькому місті Адияман сталася стрілянина у відділку поліції. Один з правоохоронців відкрив вогонь по працівнаках поліції. Внаслідок стрілянини загинули двоє людей, ще вісім були поранені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: