ЗСУ за день взяли у полон близько 60 окупантів під Вовчанськом – ОСУВ «Хортиця»

Читать на русском
Військовослужбовці Сил оборони взяли в полон одразу кілька десятків російських загарбників на півночі Харківської області.
Фото: armyinform.com.ua

У неділю, 2 червня, військовослужбовці Сил оборони України взяли в полон одразу кілька десятків російських загарбників.

Про це повідомив речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин, його слова наводить LIGA.net.

У мережі з'явилося відео із знущанням над українськими полоненими на Харківському напрямку – омбудсмен відреагувавУ мережі з'явилося відео, як росіяни знущаються з українських військовополонених, ймовірно, на Харківському напрямку. Омбудсмен звернувся до ООН та Червоного Хреста.

Загалом ЗСУ взяли в полон приблизно 60 росіян. Масова здача була зафіксована на позиціях неподалік Вовчанська.

Волошин додав, що станом на понеділок у районі цього населеного пункту продовжуються бойові дії – росіяни намагаються атакувати позиції ЗСУ неподалік Липців.

Українські військові, у свою чергу, продовжують нарощувати оборонні можливості на цьому напрямі. За добу ЗСУ вразили три склади з боєприпасами, один склад пально-мастильних матеріалів та 12 бліндажів ворога.

Нагадаємо, нещодавно українські прикордонники показали відео бойової роботи з ліквідації групи ворожих військ під Вовчанськом у Харківській області.

Раніше в Білому домі заявили, що наступ російської окупаційної армії на півночі Харківської області у травні став провальним.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: