Укренерго вводить аварійні відключення світла ще у семи областях

Читать на русском
У семи областях та Києві аварійні відключення світла. Можливі перерви у енергопостачанні об'єктів критичної інфраструктури.
koda.gov.ua

Окрім Києва, аварійні відключення електроенергії запроваджено у Донецькій, Житомирській, Миколаївській, Київській, Кіровоградській, Харківській та Хмельницькій областях.

В Укренерго заявили, що там перевищено ліміти споживання.

Як Україна виробляла електроенергію до повномасштабної війниВ Україні зруйновано, пошкоджено чи захоплено більше 70 відсотків енергогенерації. На інфографіці – як країна виробляла електроенергії до великої війни.

«Коли споживання значно перевищило ліміти, «Укренерго» вимушено застосувало з 14:25 аварійні відключення, а з 14:50 – спеціальні графіки аварійних відключень для побутових та промислових споживачів в цих регіонах. Можливі перерви в енергопостачанні об’єктів критичної інфраструктури», – попередили у компанії.

Обмеження діятимуть доти, доки рівень споживання в областях не повернеться до меж лімітів. Тоді обленерго зможуть повернутися до планових графіків обмежень.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що аварійні відключення світла діють у Києві.

В Укренерго прогнозували, що цього тижня дефіцит електроенергії буде серйозним. Така ситуація спричинена трьома факторами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: