Як часто жінки звертаються до центрів рекрутингу до ЗСУ: дані Міноборони

Читать на русском
У Міноборони розповіли, скільки вже було звернень до центрів рекрутингу та який з усіх відсоток жінок.
Фото: DPSUkraine/Facebook

Майже кожен десятий кандидат, який звертається до центру рекрутингу української армії – це жінка.

Про це повідомив уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець, повідомляє УНН.

Умєров розповів, які професії мають великий попит у рекрутингових центрах ЗСУУ рекрутингових центрах ЗСУ попитом користуються професії, які більше наближені до цивільного життя.

Йому поставили запитання: як часто звертаються до центрів рекрутингу жінки.

«Звертається від загальної маси понад 10%, а з тих, хто звернувся, і далі продовжують комунікації, тобто далі рухаються цим треком – це 17%. Тобто, майже кожен п'ятий кандидат із яким далі працюють – це жінка. Це свідчить про потенціал. Тому що насправді в армії зараз відсоток жінок менший за 5%, а тут ми бачимо, що майже 20% у процесі оформлення», – розповів Бежевець.

Він додав, що на кінець минулого тижня всього було вже 6 600 звернень (до центрів рекрутингу української армії – ред.). Це дані за кілька місяців.

З цих 6 600 звернень приблизно півтори тисячі зараз у роботі, тобто людям або підбираються вакансії, або вони контактують з військовими частинами.

Близько 150 вже оформлено, тобто вони вже військовослужбовці, частина ще у навчальних центрах, а частина у своїх військових частинах.

Нагадаємо, в Україні вже працюють понад 20 центрів рекрутингу до ЗСУ у різних містах. Також відкрили пункти рекрутингу на залізничних вокзалах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: