У ЗСУ розповіли, на які населені пункти націлився агресор на східному напрямку

Читать на русском
Ворог не залишає спроб прорвати оборону ЗСУ на східному напрямку. Зокрема, рф намагається розвинути наступ у Донецькій області.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Окупаційна армія росії не залишає спроб прорвати оборону ЗСУ на східному напрямку. Зокрема, ворог намагається розвинути наступ у Донецькій області.

Про це повідомив речник ОСГВ «Хортиця» Назар Волошин у коментарі LIGA.net.

Новий наступ російської армії: що відомо про терміни та цілі окупантівРосійська армія готує новий наступ наприкінці весни – початку літа. Що про це відомо – на інфографіці.

Він розповів, що після окупації Авдіївки та Очеретиного загарбники націлилися на Курахове, а також на Покровськ.

«Росія кинула багато сил на захоплення села Очеретине, тож окупанти з Очеретиного рвуться до магістралі Покровськ-Костянтинівка. Користуючись цим, проводять штурмові дії з метою захоплення Покровська та життєво важливої ​​траси на Костянтинівку», – зазначив він.

Волошин також додав, що ворог обрав на цьому напрямі тактику атак малими групами, які знищуються Силами оборони. За його словами, захисники «роблять усе, щоб унеможливити просування ворога».

Нагадаємо, нещодавно у ЗСУ повідомили, що останнім часом окупанти йдуть колонами на Часів Яр, застосовуючи велику кількість бронетехніки. Проте спроби ворога безуспішні.

Тим часом ЗСУ за добу знищили 1280 окупантів, а також понад 150 одиниць їхнього озброєння та техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: