ВМС ЗСУ провели навчання у Чорному морі – відео

Читать на русском
Катери ВМС та екіпажі відпрацьовували у морі перегрупування, прийоми складного маневрування, спільні дії.
скрін з відео

Військово-морські сили Збройних сил України провели навчання у Чорному морі, під час яких відпрацьовували перегрупування та прийоми складного маневрування.

Про це повідомила пресслужба ВМС ЗСУ у п'ятницю, 7 червня.

У Німеччині розпочались одні з найбільших навчань НАТО в ЄвропіУ тактичних навчаннях на німецькій авіабазі беруть участь близько 60 винищувачів та інших бойових літаків.

«Дії десантування, маневрування та висадка особового складу на необладнане узбережжя – основні елементи навчань, які днями проходили у визначеній ділянці Чорного моря», – йдеться в описі відео.

Повідомляється, що група десанту у бойовій викладці передислокувалися з одного узбережжя на інше, виконуючи маневрування та уникаючи ворожих обстрілів, паралельно здійснюючи обхід потенційно небезпечних ділянок.

Катери та їхні екіпажі відпрацьовували перегрупування, прийоми складного маневрування, спільні дії в морі. У фіналі - морські піхотинці здійснили висадку на необладнане узбережжя, щоб виконати поставлене завдання.

Висадка групи морських піхотинців на необладнане узбережжяТелерадіостудія МО України Бриз

Нагадаємо, у ВМС спростували заяву окупантів про знищення українських кораблів та катерів. Також повідомлялося, що ВМС надали символічні назви катерам, які передала Естонія.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: