Окупаційні війська вивели в Азовське море ракетоносії: скільки там «Калібрів»

Читать на русском
В Азовському морі зараз на бойовому чергуванні знаходиться три ракетоносії Калібрів. Загальний залп становить щонайменше 24 ракети.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Російські окупаційні війська вивели додаткові кораблі на бойове чергування до Азовського моря. Станом на ранок суботи, 8 червня, угруповання ворога в акваторії моря складає сім військових кораблів, а чорноморського - один.

Про це йдеться у повідомленні Військово-морських сил України у Telegram.

Відомо, що в Азовському морі зараз на бойовому чергуванні знаходиться три ракетоносії «Калібрів». Загальний залп становить щонайменше 24 ракети.

Водночас у Чорному морі перебуває один ворожий корабель.

У Середземному морі перебуває один російський військовий корабель, який є носієм «Калібрів» загальним залпом до 8 ракет.

«За добу, в інтересах рф, прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря – 14 суден, з них 2 продовжили рух у напрямку протоки Босфор; до Азовського моря – 3 судна, з них 0 рухалось з протоки Босфор», – вказано у повідомленні.

Нагадаємо, українські військові вночі проти 19 травня змогли знищити російський ракетний корабель «Циклон», який знаходився в окупованому Севастополі.

Також стало відомо, що ВМС ЗСУ провели навчання у Чорному морі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: