Рф перекидає війська з Херсонської області у Харківську – Спротив

Читать на русском
Російська армія зазнає значних втрат на Харківському напрямку. Тому лави окупантів поповнюють військами з Херсонської області.
sprotyv.mod.gov.ua

Російська армія зазнає значних втрат на Харківському напрямку. Тому лави окупантів поповнюють військами з Херсонської області.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За їхніми даними, не маючи успіхів на північному фронті, ворог почав перекидання частин з Херсонщини на Харківський напрямок.

Зокрема, росіяни перекидають деякі частини у Харківську область, а також нібито у відрядження відправляють операторів дронів. Водночас ворог наростив комплектування «добровольчого батальйону маргелова», аби поповнити втрати.

Тим часом місцевих під час обов’язкового оновлення даних в окупаційних військкоматах, агітують укладати контракт й погрожують примусовою мобілізацією.

«Це є черговим злочином окупантів, які мобілізують місцеве населення на війну проти Батьківщини», – наголошують у дописі.

Нагадаємо, на фронті за минулу добу, 7 червня, відбулося 101 бойове зіткнення. З початку цієї доби, 8 червня, зафіксовано вже 34 бойових зіткнення. Найнапруженіша ситуація залишається на Покровському напрямку.

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин заявив, що у Харківській області вночі 8 червня розпочалися бойові зіткнення біля Вовчанська. Наразі більша частина міста належить Силами оборони, вона під вогневим контролем ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: