Росіяни обстріляли 16 населених пунктів Херсонщини за добу, є загиблі та поранені

Читать на русском
Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 13 приватних будинків. Також було зафіксоване влучання в автомобілі.
Ілюстративне фотоНацполіція

На Херсонщині минулої доби, 8 червня, через російські обстріли одна людина загинула та ще четверо зазнали поранень.

Про це начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомляє у Telegram.

«Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджено 13 приватних будинків. Також було зафіксоване влучання в автомобілі. Через російську агресію 1 людина загинула, ще 4 - дістали поранення», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Гаврилівка, Берислав, Зміївка, Томина Балка, Білозерка, Бургунка, Республіканець, Дудчани, Антонівка, Токарівка, Велетенське, Михайлівка, Іванівка, Чайкине, Садове та місто Херсон.

Нагадаємо, що російські війська у суботу, 8 червня, обстріляли село Хотімля на Харківщині. Внаслідок атаки загинув чоловік, двоє жінок дістали поранень.

Також у Покровській громаді Нікопольського району російські окупаційні війська поранили рятувальника, під час повторної атаки дроном. Перед цим росіяни обстрілювали Нікопольський район дронами-камікадзе й артилерію, загинув чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: