У ЗСУ заявили про просування ворога у напрямку головної лінії оборони в Часовому Яру

Читать на русском
Окупанти активно просуваються на схід від головної лінії оборони ЗСУ у Часовому Яру. При цьому вкиди про те, що ворог перетнув цю лінію, не відповідають дійсності.
Фото: Генштаб ЗСУ

Війська росії «активно просуваються» на схід від головної лінії оборони Збройних сил України у Часовому Яру. При цьому вкиди про те, що окупанти перетнули цю лінію, не відповідають дійсності.

Про поточну ситуацію на Часовоярському напрямку розповів речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин у коментарі LIGA.net.

Апокаліптичний вигляд: журналісти AP показали кадри Часового Яру, зняті з дронуЖурналісти AP показали кадри зруйнованого Часового Яру, зняті з безпілотника у понеділок. У місті майже немає цілих будівель.

Він зазначив, що ЗСУ знають про відео, як стверджується, російських військових у Часовому Яру, на якому підрозділи ворога рухаються вздовж руїн будинків.

Волошин уточнив, що ці кадри були зроблені в мікрорайоні «Канал», на схід від каналу Сіверський Донець – Донбас, де й знаходиться лінія оборони ЗСУ у місті.

Наразі російська армія намагається штурмувати позиції Сил оборони у цьому мікрорайоні. Під час атак ворог все частіше використовує бронетехніку, зокрема танки.

«Російська армія активізувала свої зусилля, проте успіхів не має. Ворог активно проводить артилерійський вплив, авіаційні удари та застосовує дрони на околицях Часового Яру», – резюмував спікер.

Нагадаємо, кілька днів тому Волошин повідомив, що росіяни почали бити по Часовому Яру термобаричними снарядами.

Раніше у Силах оборони розповіли, скільки військових росія зосередила в районі Часового Яру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: