У Баренцовому морі загорівся російський корабель «Адмірал Левченко»

Читать на русском
Одна з установок корабля Адмірал Левченко, який мав кілька сотень людей екіпажу, запалала.
facebook.com/Taclbery

У понеділок, 10 червня, у Баренцовому морі в межах Північного Льодовитого океану загорівся російський протичовновий корабель «Адмірал Левченко».

Про це речник військово-морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук повідомив у Facebook.

Втрати російського Чорноморського флоту у війні проти УкраїниНа інфографіці – російські кораблі та катери, потоплені та пошкоджені під час повномасштабної війни.

«Горить-палає техніка ворожа. А точніше великий протичовновий корабель «Адмірал Левченко» у Баренцовому морі. Триває боротьба за живучість, сподіваємося марна», - написав він.

Згідно зі словами Плетенчука, екіпаж налічував кілька сотень людей.

«Так буває, коли «свєрхдєржава» отримує санкції від України і не може обслуговувати самостійно двигуни, вироблені у Миколаєві. 10 років не вистачило на вирішення цієї проблеми. Одна з установок і запалала», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Плетенчук спростував інформацію британського телеканалу Sky News про те, що ЗСУ вразили російський військовий корабель в акваторії Азовського моря.

Раніше повідомлялося, що українські військові в ніч проти 19 травня змогли знищити російський ракетний корабель «Циклон», який знаходився в окупованому Севастополі.

Окрім цього, напередодні під час атаки аеродрому «Ахтубінск» у росії, українським війська вдалося уразити два російських літаки Су-57.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: