«Конфлікт вичерпано»: в одеській «швидкій» прокоментували сутичку між медиками і ТЦК

Читать на русском
Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області повідомив, що конфлікт між медиками та представниками ТЦК вичерпано.
Фото: 24 канал

Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області повідомив, що конфлікт між медиками та представниками ТЦК вичерпано.

Заява була опублікована у Facebook-акаунті Центру.

Бронювання працівників від мобілізації: як це працюєНа інфографіці – як працює бронювання від мобілізації працівників критично важливих підприємств.

Там зазначили, що остаточний вердикт інциденту біля військкомату нададуть правоохоронці.

«Щодо бронювання медиків - нині відповідно до установленого порядку проводяться відповідні лікарські огляди, оновлюються обліково-військові дані, формуються та подаються додаткові списки на їх бронювання. Найближчим часом питання буде вирішено», – вказано у повідомленні.

Пресслужба Центру також зазначила, що сьогодні всі бригади швидкої допомоги працюють у штатному режимі.

Нагадаємо, 11 червня біля Київського РТЦК та СП міста Одеса сталася бійка між медиками та військовослужбовцями ТЦК. За даними Telegram-каналів, у військкоматі утримували водія «швидкої», якому стало погано. Після цього до будівлі ТЦК на знак протесту прибули інші карети з медиками. Між ними та військовими почалася бійка.

У ТЦК при цьому заявили, що водій «швидкої» був доставлений до військкомату, оскільки відмовився надати військово-обліковий документ.

Раніше повідомлялося, що у місті Виноградів на Закарпатті виник конфлікт між ромами та представниками ТЦК. Відкрито кримінальне провадження, проводяться розслідування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: